Før jeg sovner tenker jeg på setningen Jeg har lagt merke til at når jeg legger hodet på puten med foldete hender under puten blir jeg på en måte jordet og sovner lettere. Jeg tenker på denne setningen og sovner, men rett før jeg sovner har jeg bestemt meg for at jeg skal huske denne ene setningen. Jeg er ikke sikker på om jeg egentlig husker den ordrett.

I natt drømte jeg at jeg var vokalist i et Elbow-coverband, men jeg fikset ikke melodiene og de andre i bandet var mye eldre enn meg og klaget på hvor dårlig jeg var på å gjenskape melodiene med vokalen min.

Det er påske igjen. Jeg har sagt til ungene at vi må reise til Frankrike neste påske. Yngstemann blir stresset, han sier han må lære seg fransk, han har ett år på seg. Denne påsken skal vi på fjellet – igjen. Snø, sol. Høres fint ut.

Straks lest ferdig Sveve over vatna av R. Hovland. Neste bok ut er en påskekrim. Det er påske, sa jeg det?

Det er mange bøker igjen. Jeg får en melding på Messenger fra en fyr jeg har avskrevet. Jeg ignorerer den, men tenker likevel på ham. Faen ta han, tenker jeg. Skulle ønske vi kunne ha en aldri så liten, uforpliktende slåsskamp.

Det var også noe med saldo, forfall, overføringer, gjeld, strøm, bil, hus, mat, et par banneord og den manglende følelsen av noe godt, selv om det ikke er så ille. Altså, det var noe om det jeg skulle si, men jeg har glemt det, her jeg nok en gang sitter og inntar min kaffe.

God påske da!